Vi har 175 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #124


Jotta er en norsk tjeneste og den beste når det gjelder lagringsplass. Du får rett og slett UBEGRENSET lagring i nettskyen. Det er ingen grense overhode, du kan til og med kople opp NAS (nettverksdisker) og synkronisere disse. Alt du lagrer i mapper og undermapper koplet i Jotta blir øyeblikkelig lastes opp i nettskyen.

Etter at du har valgt hvilke mapper som skal synkroniseres starter Jotta å laste opp alle filene. Har du veldig mange gigabyte kan dette ta noen dager. Det spiller ingen rolle om du slår av maskinen underveis, synkroniseringen vil fortsette når du starter den igjen. Skulle maskinen din noen gang krasje installerer du bare Jotta på nytt og alle mapper og filer detter på plass igjen.

5 GB gratis lagring

Selv gratispassasjerer får 5 GB gratis lagring i nettskyen. Dette er nok for dokumenter og slikt, men for lite om du har tusenvis av bilder og masse musikk. Ved behov kan du oppgradere til full pakke for kr 99 pr mnd. Som eneste leverandør tilbyr de ubegrenset lagringsplass. Synkroniser hva du vil...

Online arkiv

En nyttig funksjoner er arkivet. Filer du flytter over hit lagres kun i nettskyen. Dette sparer plass på maskinen eller mobilen din. Bakdelen er at de kun er tilgjengelig fra nettleseren, eller applikasjon til iPhone og Android på mobile plattformer.

Mobile plattformer

Betaler du kr 99 pr mnd kan du og laste ned apper for mobiltelefoner og nettbrett. Alt du har lagret på datamskinen din blir tilgjengelig. Bare å klikke fil og laste ned. Videre kan du laste opp bilder og filer fra mobilen din. Men obs; dette kan koste på mobilregninga. Gjør dette når du er koplet til trådløst nettverk!

Super fart

Det mest essiensielle er båndbreedden. Jotta har så bra Internettlinjer at du kan bånne bredbåndet ditt, selv om du har 50 GB/sek. Store videofiler er ingen problem. 

Begrensninger

Eneste begrensning er at filer ikke synkroniseres mellom datamskiner som på Dropbox om du har ett abonnement til kr 99 pr mnd. Du må tegne flere abonnenter. Men til gjengjeld har du ingen begrensninger på lagringsplass.

Last ned Jotta:
www.jotta.no 

jotta


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.