Vi har 30 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #164


netflix

Verdens største film og serie tjeneste ble tirsdag 16. oktober lansert i Skandinavia. Vi hev oss på trenden og er imponert over kvaliteten og utvalget. Ingen andre nettbaserte filmtjenster støtter så mange plattformer.

Netflix er amerikansk og spenner nå også nesten over hele Europa. Det gjør dem til verdens største filmtjeneste. Vi signerte tjenesten dagen etter lansering i Norge, og ble imponert. Fra før er vi vant med Cmore Play og NRK nett-tv.

Film og serie utvalg.

Utvalget er imponerende, men du finner ikke de nyste titlene. Filmer og serier som er rundt ett år gamle. Men du finner garantert mye du aldri har sett, og serier som aldri har gått på TV i norge. F.eks ligger det 8 komplette sesonger med 24. Overraskende nok er det også mye norsk i utvalget. Det ligger også en del klassiske storfilmer som Ghostbuster, en film man aldri blir lei av.

Kvalitet

Bildekvaliteten er imponerende bra og halvparten av titlene ligger i HD. Kan sammenliknes med 1024p på Youtube. Ikke helt Blueray, men bra nok for store tv'er. Lyden er Dolby Digital på det meste, noe som løfter filmopplevelsen om du har hjemmekino anlegg. Til sammenlikning har Get filmleie og Cmore Play for det meste bare Dolby Pro Logic.

Alle plattformer

Netflix er ikke bare for PC. Du kan logge på fra telefon eller nettbrett, og ikke minst alle spillkonsoller som Xbox 360, Playstation 3 og Wii. Ja til og med Apple TV og smart-tv. Applikasjonen husker hva du har sett uansett plattform, og du kan gi karakterer.
Selv mener vi Xbox 360 gir en fin opplevelse. Det er behagelig å bla med fjernkontrollen og styre filmen.

Konkurranse er bra!

Samme dagen Netflix ble lansert i Norge satt Viasat Play ned prisen til samme månedbeløp kr 79. Snart kommer også HBO til Norge, som har spesialisert seg på splitter nye tv-serier. Snart blir alle dyre tv-kanal pakkene overflødige og det blir rimeligere for oss forbrukere. Pris på fimleie bør synke i tiden fremover.

Les mer på:
www.netflix.com 

 


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.