Vi har 228 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #115


kontor

Den forrige websiden vår ble laget for 7 år siden, og har lidd en sakte død. Etter å ha laget ny side basert på Joomla 2.5 for Kristiansand.as så fikk vi gløden. Joomla er så enkel å administrere. En klon, bort med innhold og oppe å gå på 1/2 time.

Nye Nettplassen.no skal bli enn levende portal. Det er så mye enklere med Joomla webløsning. Logge inn fra hvilken som helst PC og skrive en artikkel. Biilder blir skalert tilpasset spaltebredder. Ja det jo bare gøy.

Vi satser på data- og internett relatert innhold. Redaktør Jan Olav Bollmann har over 30 års erfaring med data og kan kalles en vaskeekte datanerd. Han har drevet webbyrået Web Norge siden 1997, og programmerte sin første statiske webside i 1995, året da Windows 95 og Internett Explorer 1.0 kom. Dette blir en lekeplass for ham, fordi han elsker data og dubeditter. Nettbrett, Android, TV og stereo. You name it. Et godt grunnlag for mange bra artikler som blir mat for søkemotorene.

Videre satser vi på rimelige annonser i samarbeid med søsterside Kristiansand.as. Der drar vi inn nok til å bruke noen timer i uka på sidene. Håper på det sammee her. For det er mye gøyere å lage artikler enn å hive seg på utfordrende webløsninger med krav som ikke lett lar seg oppfylle. Det er slik med 4. generasjons websider. Skjønt alle jobber en utfordringer som skal løses. Men det er morsommere å bare skrive.

Forvent mye, det skal pøses på med artikler.
Ha en fin ddag :-) 


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.