Vi har 228 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #161


– Spotify og Hovefestivalen inngår samarbeid

Hovefestivalen og Spotify kan i dag melde at de har inngått en omfattende samarbeidsavtale som blant annet omfatter markedsføring av Hovefestivalen mot Spotifys europeiske brukere. Siden Spotify ble lansert her til lands i 2008 har den blitt landets største musikktjeneste, og har vokst til å bli ledende internasjonalt. Spotify har i år valgt Hove som eneste festivalpartner i Norge.

Spotifys fokus på brukerinvolvering og nære forhold til facebook, er begge parter enige om at et slikt samarbeid er noe som passer godt med kjerneverdiene til Hove, som med sine nærmere 50 000 følgere på Facebook er klart størst i festival-Norge. Gjennom Spotify vil festivalpublikummet også kunne få et nærmere forhold til årets artister.

– Et slikt samarbeid er et naturlig valg for oss, ikke minst fordi Spotify er den musikktjenesten de aller fleste publikummerne våre foretrekker. Dette åpner muligheter for spennende aktiviteter både på nett og ute på festivalområdet, noe som igjen kommer publikummet vårt til gode, sier pressetalsmann i Hovefestivalen, Gaute Drevdal.

– Målet vårt er alltid å være en del av den best mulige musikkopplevelsen. Gjennom samarbeidet med Hove gjør vi dette mulig. Hove er en innovativ festival der artistene og publikumsopplevelsen er i fokus, sier Öje Hol, nordisk VD på Spotify.

Sentralt i samarbeidet står full implementering av Spotifys tjenester på Hovefestivalens webside og sosiale medier, og både Spotify og Hove ser frem til å bringe musikken ut til lytterne på nye og spennende måter. Under festivalen skal Spotify dessuten være med å aktivere publikummet på festivalområdet, og vil ta med seg sitt Spotify Session-konsept til Hove, i form av overraskelseskonserter på festivalområdet.

Hoves offisielle Spotify-kanal finner du her.

Hovefestivalen går av stabelen mellom 26. og 29. juni på Tromøya utenfor Arendal. På programmet står blant annet Snoop Dogg, Skrillex, The Shins, Lana Del Rey, Rise Against, BigBang, Mac Miller, Ed Sheeran, The xx, M83, Lamb of God, Nero, Wiz Khalifa og Knife Party. For mer info, sjekk: www.hovefestivalen.no


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.